Nieuwjaarsreceptie!

Na een turbulent jaar was het afwachten hoeveel leden de weg naar het clubhuis zouden weten te vinden.
Maar gelukkig waren er een flink aantal leden die gebruik maakten om elkaar als medelid van onze vereniging de hand te schudden en elkaar het allerbeste toe te wensen. De oliebollen stonden op tafel, ze smaakten heerlijk!
De champagne voor een toost werd rondgebracht en natuurlijk hoort er bij een nieuwjaarsreceptie ook een speech van de voorzitter.
Het werd zijn eerste speech in deze functie wat, zoals hijzelf aangaf wat onwennig voor hem was. Het was voor iedereen even aftasten denk ik en mede daardoor was het goed dat hij de nieuwe bestuursleden één voor één even bij naam noemde en ze vroeg om naar voren te treden. Ook werd er stilgestaan bij het overlijden van Gees de Gelder en de langdurig zieken.
Na de speech werden er lekkere hapjes rondgebracht. Watersportleden houden nu eenmaal van gezelligheid, een drankje  en lekkere hapjes. Dat bleek ook wel uit het feit dat er nog een flink aantal leden na afloop van de receptie gezellig bij elkaar aan tafel bleven zitten. Rond half zes was zo’n beetje iedereen vertrokken en keerde de rust in het clubhuis weer terug.

      champagne-glazen-set-van-2 (1).jpg  screenshot-20180801-101020.jpg 

____________________________________

Team MJZ wil iedereen een goed en gezond 2020 toewensen.

Momenteel zijn we met een groep kinderen actief op de winterwedstrijden van Drimmelen. In onze Tirion hebben we op 29 december eindelijk onze eerste wedstrijd gevaren (was 2x afgelast) en zijn we met trots eerste geworden! Wij vormen het TEAM M(erwede) J(eugd) Z(eilers) en daar zijn we trots op!!
image001.png 
Team MJZ wil de leden vragen verstandig 2020 in te gaan!! Help het nieuwe bestuur te bouwen aan een toekomst, waardoor ook de jeugd zich weer thuis voelt op onze vereniging. Zij zijn immers de TOEKOMST van onze vereniging en hier moeten we zuinig op zijn.

Wij hebben het afgelopen jaar enorm veel energie in de MJZ gestoken met de hulp van veel vrijwilligers en sponsoren!! Mede dankzij hen hebben we iets moois kunnen neerzetten. Het is al moeilijk genoeg om de jeugd bij de vereniging te betrekken dus hopen we dat we elkaar in het nieuwe jaar kunnen steunen in plaats van te bekritiseren. Natuurlijk "Staan de beste stuurlui aan wal" maar met een positieve feedback van deze stuurlui, gaat het vast goed komen! 

Nogmaals namens de MJZ een goed en positief 2020!!

TEAM MJZ

____________________________________

Inloggen

Nog even over het inloggen: 
Gebruikersnaam is de eerste 8 letters (of minder) van uw naam in HOOFDLETTERS, direct gevolgd door uw lidmaatschapsnummer. LET OP: het lidmaatschapsnummer (6 cijfers) begint met een 0 (nul); oudere lidmaatschapsnummers hebben die 0 (nul) niet en dan moet er alsnog een 0 (nul) vóór geplaatst worden. 
Het wachtwoord is het lidmaatschapsnummer.

 

Belangrijke mededelingen voor bezoekers van de camperplaats. 

Wichtige hinweise für besucher mobil stelplatze.

Important news for visitors campsite. 

KLIK HIER

KLICKEN SIE HIER

CLICK HERE

Terug naar WV De Merwede