Mosselavond d.d. 6 oktober 2018

De zaterdag begon met een prachtige dag, dus dat kon al niet meer stuk. Het was een druk bezochte avond. Iedereen was in opperbeste stemming en dat zorgde voor de nodige gezelligheid.
Het buffet met lekkere salades, friet en sausjes werd klaargezet. En toen nog de mosselen.... Het wachten werd beloond, want er was meer dan genoeg. En lekker dat het was! Er moest toch maar even 90 kilo mosselen klaargemaakt worden door de mannen en door ons opgegeten worden. Velen hadden er dan ook totaal geen moeite mee en lieten zich het smaken. Degene die geen mosselen aten kregen heerlijke saté.
Helaas werd de avond afgesloten met plensbuien en onweer, maar dat heeft de pret niet mogen drukken. 
Bedankt mannen voor de heerlijke mosselen en saté!

 

Foto's volgen nog.

 

images.jpg 

Cursusdata Vaarbewijs 1, 2 en Marifoon

Cursus Vaarbewijs 1: donderdagen 1, 8, 15, 22 en 29 november en 6 en 13 december, incl. 1 praktijktraining.
Aanvang: 19:00 uur in het botenhuis.


Cursus Vaarbewijs 2: donderdagen 7, 14, 21 en 28 maart en 4, 11 en 18 april 2019, incl. 1 praktijktraining.
Aanvang: 19:00 uur in het botenhuis.

Cursus Marifoon: donderdagen 10, 17 en 24 januari 2019.
Aanvang 19:00 uur in het botenhuis.

____________________________________

___________________________________________

Herzien Huishoudelijk Reglement

Onze secretaris, Hans Engler, heeft het huishoudelijk Reglement aangepast na de besluitvorming op de ALV van 12 mei 2017. De aangepaste versie staat onder de kop Leden, waar u na inloggen bij de knop Documentbeheer komt.

Het reglement is qua tekst gewijzigd in de artikelen 1 en 6.6. De overige tekst is ongewijzigd, tenzij het bijvoorbeeld een verwijzing naar een ander artikel betreft, zoals artikel 12, "wisseling schip": zie artikel 22 (i.p.v. 24). De nummering is aangepast omdat de nummering van het voorgaande exemplaar van 19 november 2004 niet klopte.

Nog even over het inloggen: gebruikersnaam is de eerste 8 letters (of minder) van uw naam in HOOFDLETTERS, direct gevolgd door uw lidmaatschapsnummer. LET OP: het lidmaatschapsnummer (6 cijfers) begint met een 0 (nul); oudere lidmaatschapsnummers hebben die 0 (nul) niet en dan moet er alsnog een 0 (nul) vóór geplaatst worden. Het wachtwoord is het lidmaatschapsnummer.