Maandagavond 17 februari inloopspreekuur
Bestuursvergadering 
in het botenhuis
van 19:30 - 20:15 uur.

____________________________________

Het jaar 2020 is inmiddels alweer een paar weken oud.
Hoog tijd om de draad van het verenigingsleven weer op te pakken, aan ons als activiteitencommissie zal het niet liggen.

De activiteitencommissie heeft zich in een nieuw jasje gestoken met de volgende leden, t.w.: Henk v.d Bosch, Esther Koppen, Jan Ottevanger, Wieke v.d Beemt, John Meijer en Ida Samplonius. Een zestal leden die graag de vereniging weer vooruit wil helpen.
Mocht jij/u dat ook willen: meldt je/u aan want juist ook in deze commissie geldt: hoe meer zielen hoe meer ideeën, hoe meer verenigingsvreugd! Overbodig om te zeggen dat ook jongeren zich aan kunnen melden, graag zelfs!!
In deze nieuwe setting zijn we met elkaar rond de tafel gaan zitten, hebben over allerlei activiteiten gebrainstormd, om u zo een leuk en gevarieerd aanbod aan te bieden en in onze ogen is dat aardig gelukt! 

 activiteitencommissie.jpegOm alvast een tipje van de sluier op te lichten hebben we hieronder een aantal activiteiten neergezet.

Op het programma staan o.a een paar avonden gepland voor een proeverij van wijnen, bieren en whisky. 
Ook zullen er in deze winterperiode weer interessante lezingen plaatsvinden. Natuurlijk vergeten we niet het visjes eten en een interessante wandeling o.l.v een gids.

Vanuit de vereniging kwam er een verzoek om eens een verkoopbeurs voor tweedehands watersportartikelen te organiseren. Wij, als commissie hebben dit verzoek met plezier in ons programma opgenomen! U hoort hier t.z.t meer over.

En gezien het enorme succes van de fietstocht van vorig jaar én de familie watersportdag zetten we ook die weer op het programma!

Vergeet vooral ook niet de winterse kaartavonden en de viswedstrijden, sinds lang georganiseerd door trouwe verenigingsleden. De data en de aard van al de nieuwe clubactiviteiten worden bekend gemaakt zodra ze vast staan. Hou dus de agenda in de gaten!

En last but not least: we willen de wekelijkse clubavond weer nieuw leven inblazen. Bij deze dan ook een oproep aan u als lid: kom op VRIJDAGmiddag van 16:00 - 18:00 uur weer eens naar het clubhuis voor een gezellige happy hour. Bart zorgt voor een bittergarnituur. Als je na de happy hour geen zin meer hebt om te koken kun je aansluitend van 18:00-19:00 uur een zogenaamde barhap eten. Voor de prijs hoef je het niet te laten want als lid betaal je slechts € 8,50 p.p..
En de afwas mag je laten staanKnipogen

Namens de activiteiten commissie,

Ida Samplonius

____________________________________

Binnen onze vereniging worden al heel lang joker- en klaverjas avonden georganiseerd.

Denkend en terugdenkend aan deze kaartavonden rees bij de activiteiten-
commissie de vraag of er binnen de vereniging interesse zou zijn voor bridgen. 
Hierbij wordt gedacht wordt aan een middagevenement op de donderdag. Heeft u nog nooit gebridged, maar lijkt het u best leuk om dit te leren?

Geeft u zich dan op via het volgende e-mailadres: secretaris@wvdemerwede.nl.

Bij voldoende interesse kan er dan een bridge clinic gegeven worden en wie weet levert dat weer gezellige bridge middagen op.

 

Afbeeldingsresultaat voor bridgen leren

____________________________________

Inloggen

Nog even over het inloggen: 
Gebruikersnaam is de eerste 8 letters (of minder) van uw naam in HOOFDLETTERS, direct gevolgd door uw lidmaatschapsnummer. LET OP: het lidmaatschapsnummer (6 cijfers) begint met een 0 (nul); oudere lidmaatschapsnummers hebben die 0 (nul) niet en dan moet er alsnog een 0 (nul) vóór geplaatst worden. 
Het wachtwoord is het lidmaatschapsnummer.

 

Belangrijke mededelingen voor bezoekers van de camperplaats. 

Wichtige hinweise für besucher mobil stelplatze.

Important news for visitors campsite. 

KLIK HIER

KLICKEN SIE HIER

CLICK HERE

Terug naar WV De Merwede