Mocht u wat via de website (alleen nautische spullen) willen verkopen, stuur dan foto's en tekst naar redactie@wvdemerwede.nl

$_84.jpg 

Te Koop: Prachtig Engels Zeiljacht uit 1976

Naam: Kimi
Merk: Moody 30
Bouwjaar: 1976
Lengte: 9.14 mtr./30 voet
Breedte: 3.07 mtr./ 10 voet
Diepgang: 1.60 mtr.
Doorvaarhoogte: 13.0 mtr.
Gewicht: 4000 kg
Romp: Polyester
Motor: Craftman Diesel, 2015! Motornummer: A4785, 140 motoruren
Huidige ligplaats: Gorinchem
Vraagprijs: € 14.900,=

Sterk in prijs verlaagd! 

Het schip is eenvoudig met twee personen te bezeilen en is ruim genoeg voor comfortabele vakanties met vier personen. Wanneer alle "kooien" gebruikt worden, zijn er 6 slaapplaatsen beschikbaar.

In de kombuis is een twee pits gasfornuis met oven aanwezig en een spoelbak met koud stromend water. Onder één van de banken ligt een zeer sterke koelbox die zelfs kan vriezen. Onder de overige banken en achter de rugleuningen is veel bergruimte beschikbaar. Voorin het schip bevindt zich het toilet, ook weer met een spoelbakje en koud stromend water.

De tuigage bestaat uit een conventioneel grootzeil met zeillatten en een rolfok. Daarnaast zijn een spinaker (in zak) en Bolle Jan (in slurf) met toebehoren zoals de boom en extra schoten aan boord.

Voor gemakkelijke navigatie is er buiten een goed afleesbare gloednieuwe kaartplotter aanwezig. Het is een Garmin GPS 721 met een touchscreen van 7 inch. Verder is er ook een marifoon en een radio aanwezig.

Om tijdens het varen even de handen vrij te hebben, is er een automatische piloot aanwezig (Raymarine ST2000+).

Voor meer informatie, foto's, bezichtiging en uitgebreide informatie over recent onderhoud sta ik u graag te woord via mobiel: 06-24780443 of via email: cja.vanmourik@gmail.com.

Casper van Mourik

___________________________________________

 
 


Terug naar WV De Merwede