Clubtocht 2007

Van 28 april t/m 6 mei hebben 16 schepen deelgenomen aan de jaarlijkse clubtocht. De weersomstandigheden waren zo perfect dat het grote water in Zeeland bevaren kon worden. Onder strak blauwe hemelluchten zijn we tot op het Veerse Meer gekomen. Naast de (als altijd) voortreffelijk werk verrichtende clubtochtcommissie onder de bezielende leiding van flottielejeleider, Jilles van Mourik, was er dit jaar een spontane commissie ad interim (Ida en Mirjam) die ons op De Omloop aangenaam hebben beziggehouden. Dit jaar niet alleen stralend weer maar ook een heerlijke barbecue in de haven van St. Annaland.

 

Samenvallend met de clubtocht (jammer!) op zaterdag 5 mei het traditionele visbakken en op 6 mei de openingswedstrijd. Over deze clubtocht is ook een DVD met foto- en filmmateriaal vervaardigd door Piet en Wilma Maartense. De DVD is in het fysieke archief opgenomen. 

____________________________________

Terug- en vooruitblik op de jaarlijkse clubtocht

Op zaterdagmiddag, 8 december, waren de meeste deelnemers aan de clubtocht van 2007 weer even bijeen om terug te blikken en vooruit te kijken. Er werd zelfs eerst nog teruggeblikt naar de tocht van 2006 door naar de fotopresentatie van Ab Daams te kijken.

Piet Maartense blikte aan de hand van zijn aantekenboekje terug op de tocht van 2007. Er bleken toch wel een aantal hilarische zaken de revue te zijn gepasseerd, te merken aan de reacties van de aanwezigen. Daarna was het de beurt aan een presentatie van Wilma Maartense die de voorstelling ook op schijf had gezet en aan iedereen aanbood. De herinnering aan plezierige momenten kwam weer optimaal naar boven!

____________________________________

Bekijk HIER de foto's van de clubtocht 2007