Film- en fotoavond 75-jarig jubileum 9 november
13 oktober 2007

Op 9 november nodigt de jubileumcommissie u uit voor een media-avond met een terugblik op ons 75-jarig jubileumfeest. De avond met een film- en foto-presentatie begint om 20.00 uur in het Botenhuis. De drankjes zijn voor eigen rekening maar voor enkele hapjes bij de borrel wordt gezorgd. Zal het 30ste (en laatste) fotoboek van Hans Steenwinkel ook nog gepresenteerd worden? U bent van harte welkom!


klik op de foto voor een impressie van de media-avond

Kort verslag van de Media-avond

Op 9 november 2007, is de media-avond van het jubileumfeest gehouden. Onder warme belangstelling hebben Piet en Wilma Maartense hun film- en fotomateriaal gepresenteerd. De aanwezigen genoten zicht- en hoorbaar van de terugblik die op het scherm werd getoverd. We hebben prachtige spullen om dit materiaal te presenteren alleen het geluid laat wat te wensen over. 

De regie van de avond was in handen van Jaap Schermers die als blijk van waardering voor het gebodene een (verkleinde) replika van de nieuwe "overall bokaal zeilen" aan de makers overhandigde. Het kunstwerkje is dankbaar in ontvangst genomen.

Voor geïnteresseerden zijn de film en fotoshow verkrijgbaar tegen een bedrag van € 10,00. Een inschrijfformulier ligt achter de bar van het Botenhuis. Film en foto's zitten in een box en zijn een mooi aandenken aan het prachtige feest dat we gehad hebben. De box kan besteld worden aan de bar van het Botenhuis of via een emailtje aan de webmaster Na aftrek van de (productie-) kosten komt het resterende deel van de opbrengst in de kas van de jubileumcommissie.

____________________________________

Klik HIER voor een korte reportage van de  media-avond

Klik HIER voor een selectie uit de foto's van de DVD van het 75-jarig jubileum