Aanleg camperplaats

Dit bord ter linkerzijde behoort binnenkort tot het verleden. De hier gesitueerde camperplaats is, volgens het grote camperplaatsenboek (Europa), "onrustig". In de laatst gehouden ledenvergadering is, na een pittige discussie, besloten tot de aanleg van een camperplaats (max. 8 campers) op ons haventerrein. Dit in overleg en samenwerking met de gemeente Gorinchem. De te realiseren plaats zal zeker een betere omschrijving in het campeerplaatsenboek opleveren. Al op veel plaatsen in ons land gaan jachthavens en camperplaatsen op een goede manier samen. Dit zal zeker ook in Gorinchem het geval zijn.
Inmiddels is de aanleg met vaart ter hand genomen, mede gelet op de naderende winter. Het grondwerk is al gedaan, nu nog bestraten en dan komen nog zaken als verlichting, water en electra aan de orde. Er is weer genoeg te doen! 

Kijk hieronder voor enkele foto's van de werkzaamheden.


In de Gorcumse pers is op 25 januari jl. onder de gemeentelijke berichtgeving de aanwijzing van onze camperplaats verschenen.

Inmiddels is ook begonnen met het straatwerk van de plek. We kunnen nu in breder verband het bestaan van de camperplaats bekend gaan maken. De bedoeling is dat we medio april de 1ste camperaars gaan ontvangen.

09 DSC01176.JPG
 
09 DSC01176.JPG
09 DSC01176.JPG
10 DSC01177.JPG
IMG_3315.JPG
IMG_3316.JPG
IMG_3318.JPG
IMG_3319.JPG

Terug naar Archief 2011