23-04-2012     Viering Jubilarissen 2012

Het nieuwe concept voor de huldiging van onze jubilarissen is goed aangeslagen. De bedenker van het concept, Kees Cremer, had zich in rok gestoken en liet zich terzijde staan door twee in galakleding getooide, charmante dames, Peggy Springorum en Steffie Staal. Dit edel drietal stond ons op zondagmiddag 22 april jl. vanaf 15.00 op te wachten. Kees opende natuurlijk met een warm welkom maar moest helaas enkele jubilarissen verontschuldigen die met vakantie waren of een andere reden voor afwezigheid hadden. Er bleven toch nog acht man over om het feest mee aan te gaan. Erg leuk was het aantal jeugdigen dat waarschijnlijk i.v.m. het opaschap van een deel van de jubilarissen in ruim aantal aanwezig was. Gerrit Van Veen speelde dat het een lieve lust was op zijn elektronisch klavier en zorgde zo voor de muzikale omlijsting van het geheel. Er was alles aan gedaan om er in het gerestylde Botenhuis een waar feest van te maken. Dat begon dan ook met het luid en rondborstig zingen van ons clublied. Om zeker te stellen dat in voldoende meegezongen zou worden werd de tekst hiervan tevoren uitgereikt.

Op de bekende Kees Cremerwijze passeerden de jubilarissen de revue, waarbij uit het verleden werd geput aan de hand van de fotoboeken. Voor ieder had Kees een passend woord, een aardige anekdote of een andere opmerking die alleen een erelid mag maken. Na deze presentatie was de eer aan onze voorzitter Jos Koot om de versierselen van het jubilarisschap aan te brengen dan wel uit te reiken. Een uitgebreide ceremonie die bestond uit het aanbrengen van een speldje, het overhandigen van een oorkonde en dit geheel gelardeerd met een fraai boeket. De galadames, Peggy en Steffie, waren hierbij onmisbaar. De bühne mocht betreden worden door: 

Naam

Jubileum

C.C. van Aken

60

A.A. Broekhuizen

50

P.H. de Ridder

50

J. Dokman

40

A.G. den Hollander

40

P.L. Holleman

40

G.P.D. van Muilwijk

40

E.P. Riemersma

40

H.L. van den Beemt

25

R.L.H. Breddels

25

L.C. den Breejen

25

Als laatste en tegelijkertijd de man met het grootste aantal jubeljaren (60) was Chris van Aken aan de beurt. Geen speldje voor Chris maar wel een prachtige, kristallijnen vaas met inscriptie. De jubilaris was er duidelijk blij mee! Ter afsluiting van het officiële deel van de huldiging werden alle aanwezige jubilarissen in een rij opgesteld waarna het publiek de handen mocht gaan schudden. Het bleef nog lang gezellig! Deze wijze van de huldiging onzer jubilarissen verdient zeker de voorkeur boven die van een plekje in de agenda van de ALV. Maar, zijn er ieder jaar wel voldoende langparkeerders om een dergelijk feestje te rechtvaardigen? Het zal blijken, deze ronde was in ieder geval geslaagd! Op de website vindt u nog een fotoreportage van dit uitstekende evenement.


Naar de fotoreportage van het Jubilarissenfeest 2012