Jeugdweekend 2013

Beste jeugdzeilers,

Van 13 t/m 15 september organiseren wij als Jeugdcommissie weer een jeugdweekend (locatie volgt). Het weekend is vanwege organisatorische reden een week later. Het is de bedoeling om op vrijdag 13 september rond 18.00 uur te vertrekken met de begeleidingsboten.

Ter plaatse overnachten we in tenten. Op zaterdag zal de dag in het teken staan van zeilen en zijn er een aantal leuke spelletjes op en rondom het water. In de avond maken we een kampvuur en zullen we een aantal “spannende” avond activiteiten organiseren. Op zondag wordt er eerst uitgeslapen. Na een goed ontbijt  zullen er nog een aantal leuke activiteiten rond en op het water plaatsvinden, daarna gaan we opruimen en ons weer voorbereiden op de thuisreis. Rond 16.00 uur zijn we terug in de jachthaven.

De  bijdrage p.p. bedraagt  € 35,=. Wij verzoeken u vriendelijk dit uiterlijk voor 18 juli over te maken op  rekening nr. 4310976 t.a.v. G.L.C .de Boon/ING Postbank o.v.v. naam deelnemer!

Natuurlijk hopen wij dat jullie het leuk vinden om mee te gaan. Ben je enthousiast? Schrijf je dan vóór 18 juli in, want vol = vol. Je kunt dit doen door onderstaande gegevens te mailen naar richardlisettemol@kpnmail.nl.  Info over wat de kinderen aan bagage mee moeten meenemen volgt nog.

Met vriendelijke groet,
MJZ 

____________________________________

Geslaagd jeugdweekend

Op Facebook was al veel te zien van een super geslaagd Jeugdweekend 2013. Maar vooral van vertrek en terugkeer heeft Leo Boersma nog aanvullende reportages gemaakt. Leo, bedankt hiervoor! Van alle foto's, dus ook van die op Facebook, is een overzicht gemaakt.

Hieronder een paar quotes van Facebook:

Volgens mij hebben jullie vandaag redelijk geboft met het weer! Verwachting was tussen de 20 en 40 mm regen. En dat is gelukkig niet gevallen. Maar weer of geen weer; bij jullie is het altijd gezellig, toch?

Alleen maar top verhalen! Jullie hebben er met z'n allen weer een mooi feestje van gemaakt.

(Rosalie Jansen:) "Pap, het was het leukste zeilkamp ooit. Had ik voor geen goud willen missen!". 
Dat zegt genoeg denk ik zo. Missie geslaagd!


Klik HIER voor de fotoreportage