Pinksterwedstrijden

Met een groot compliment aan Hans de Boon die met al z’n overtuigingskracht en met doorzettingsvermogen RWS over “De Brug” heeft gekregen met Jos Koot als regisseur op de achtergrond.

Aan alle zeilers en motorbootvaarders  van WV De Merwede!!

Het is gelukt: de Brug tot Brug wedstrijd 8 juni 2014 gaat door! Vandaag, dinsdag 4 maart, kwam het verlossende telefoontje met de bevestiging van RWS. We zijn er zeer lang mee bezig geweest; na een groot aantal telefoontjes en gesprekken is het nu rond met de toestemming!!! 

Er zitten wel enige restricties aan, maar dat hoort u later!! Wat nu van belang is, dat we zoveel mogelijk zeilers hebben en voldoende begeleidingsschepen.

Houdt het Pinksterweekend 8-9 juni vrij in uw agenda!!
Laat ons nu niet vallen, en neem deel in grote getale.

Details hoort u later, maar houdt uw agenda vrij!!!!!

Met groet,
Hans de Boon
Jos Koot
Nina v. Bruggen

____________________________________

Pinksteren 2014

En daar waren we weer! Met onze bevriende verenigingen uit het Brabantse "massaal" aanwezig op de rivier voor de Brug tot Brug wedstrijd en op 2de Pinksterdag voor de Loevesteinrace. We hebben behalve de Loevesteinrace en de prijsuitreiking in Drimmelen alles op de plaat vastgelegd en een eerste selectie op de site geplaatst. Het is één van de mooiste series ooit geworden! Ga er dus op je gemak voor zitten en veel plezier bij het kijken!

Klik HIER voor een reportage

____________________________________

Pinksterwedstrijden 2014 Uitslagen

Met dank aan Sjaak Mossel voor het vele en met spoed uitgevoerde werk om de uitslagen compleet te krijgen en natuurlijk aan de overige commissieleden die hieraan meegewerkt hebben.

____________________________________

____________________________________

Terug naar Archief 2014