Kaartkampioenschap 2015 - 2016

Het kaarten is weer voorbij; seizoen 2015-2016 had een mooie opkomst. Mede dankzij de geruisloze binnenkomst van de spelers van De Schakel waren de kaarttafels steeds goed bezet. Maar er kunnen er nog wel enkele bij; doe dus volgend seizoen ook mee: gezellig kaarten op vrijdagavond van 20.00  - 24.00 uur met een drankje en een hapje. Aan het eind van de kompetitie wordt er afgesloten met een gezamenlijke maaltijd waarna voor de laatste maal de kaarten geschud worden.


Nu de uitslag JOKEREN:

                           1ELI TUK met 216 pnt.

                           2E IDA VAN PEET met 218 pnt.

                           3E ELLY BREDDELS met 238 pnt.

De uitslag van het KLAVERJASSEN:

                           1e AGE LEISEBOER met 25264 pnt.

                           2e FRITS VAN DER WAART met 25056 pnt.

                           3e EMMY VAN GALIEN 24858 pnt.

Gefeliciteerd en tot de volgende keer.

____________________________________

Viskampioenschap 2015 - 2016

We hebben toch nog een overtuigend kampioen vissen gekregen: Alex Platteel! Het leek er sterk op dat de afstanden tussen de deelnemers niet zo groot zouden zijn maar dat werd in de laatste wedstrijden gelogenstraft. Het wintervissen, omgezet in najaars- en voorjaarsvissen (dus de winterperiode er tussenuit), heeft een paar vrijwel visloze zondagen opgeleverd. Weinig verschil dus met het traditionele wintervissen en echt koud hebben we het niet gehad. Dit levert de vraag op of we weer terug moeten naar “vroeger” of door moeten gaan op de ingeslagen weg? De viscommissie, Wilma en John Bouman, kunnen er mee aan de slag.

Alex heeft dus in de laatste ronde zijn slag geslagen zoals op het uitslaglijstje is te zien. Bij elkaar heeft hij er ruim 10 kilo vis uit weten te slaan, met de hengel wel te verstaan!

 


Kampioen 2016  Alex Platteel       10720 gram

2de plaats             John Bouman        8690 gram
3de plaats             Adrie Stevens       7290 gram

Het lijstje nader bestuderend levert nog op dat de jeugd in de persoon van Jens Beekers zijn opa Ad Beekers wist te verslaan. De jeugd heeft zich overigens dit seizoen, vooral in het najaar, goed laten zien. En, ja ….. als je niet zo vaak met vakantie gaat, Piet Maartense, maak je misschien ook nog eens kans 1ste te worden; dat is nu op één na de laatste plaats geworden!

Het visseizoen zit er weer op: kampioen Alex gefeliciteerd, Wilma en John bedankt voor de organisatie en Bart en Esther bedankt voor de soep en de sandwiches of andere vormen van lunch. We gaan in oktober weer beginnen!

Terug naar Archief 2016