Voor alle leden van WV De Merwede

 speeddatinglogo.jpgWV De Merwede Commissiemarkt en SpeedDating

WV De Merwede is een geweldige vereniging, waar talloze leden betrokken zijn bij het reilen en zeilen, en hun steen(tje) bijdragen. De commissies van onze club leveren een belangrijke bijdrage aan de sfeer en het succes van onze club; niet alleen doordat zij de activiteiten organiseren waar alle leden graag aan mee doen, maar ook doordat de commissies zelf een wezenlijk ontmoetings- en gezelligheidsplatform binnen onze vereniging vormen.

In mijn nieuwjaars speech heb ik het belang hiervan al onderstreept, en ook gezegd dat we binnenkort een commissiedag willen organiseren. Die belofte gaan we nu inlossen.

Wanneer:

Op 18 februari tussen 15.00 en 18.00 uur.

Wat gaan we doen:

Per commissie maken we een jaarkalender, met daarin zowel de activiteiten zelf, alsook de voorbereiding; en wie zitten er in die commissie, en wie doet wat? Wat is er nodig om de commissie succesvol te laten draaien. Vanuit het bestuur zullen we een sjabloon aanleveren en het proces ondersteunen.

Ook gaan we speeddaten met niet-commissieleden. Er zijn zoveel leden die graag mee willen doen aan de verschillende commissies, maar die niet weten bij wie ze moeten zijn, of wat het precies inhoudt. Dat gaan we op een moderne en leuke manier oplossen.

Voor wie:

We willen graag van alle commissies tenminste een goede afvaardiging aanwezig hebben. Twijfel je? Kom dan zeker! Wil je zien wat er allemaal gebeurt binnen onze club, en hoe & wie? Kom ook. Heeft je commissie versterking nodig? Bereid dan een mooie pitch voor, of beschrijf een poster. Zorg ervoor dat je commissie vertegenwoordigd is.

Wedstrijd- / Zeil- / Activiteiten- / Roei- / Redactie- / Website- / Kaart- / Vissen- / Bouw- / Droog- / Indeling- / MJZ- / Hijs- en alle andere commissies: Kom erbij!

Aanmelden:

Om de middag in goede banen te leiden, vragen we iedereen die wil komen, zich uiterlijk 16 februari aan te melden bij voorzitter@wvdemerwede.nl of vul hier het aanmeldingsformulier in.

In de mail of op het formulier graag vermelden: Je naam; de commissie waar je in zit; als je niet in een commissie zit, waar je interesses liggen.

We rekenen op zoveel mogelijk enthousiaste deelnemers!

Namens het bestuur,
David Warnink


Terug naar Archief 2017