Oud en Nieuw 2017 -2018

Aan alle leden van WV De Merwede

nieuwjaarsplaatje.jpg

En dan nu de enige echte Nieuwjaarsreceptie van uw eigen vereniging in het Botenhuis. Het Bestuur nodigt u van harte uit op

zondag 7 januari vanaf 14.00 uur

om met elkaar het nieuwe vaarjaar in te praten met een drankje, een hapje en natuurlijk de jaarrede van de voorzitter.

De aftrap voor 2018 wordt echter gedaan door de kaartcommissie die al op 5 januari de eerste kaarten gaat leggen. Ook daar bent u van harte welkom maar dan voor een klaverjaspartij of om te jokeren!

Graag tot ziens op 5 en/of 7 januari!

____________________________________

Een stukje oud en een stukje nieuw                                               Oud-redactieleden

Kerstborrel 2017

Tweede kerstdag was er in het Botenhuis gelegenheid voor een kerstborrel. In deze toch al drukke tijd is het even een moment van ontspanning want je hoeft nu even niet zelf voor de koffie, thee of de borrel te zorgen. Bovendien kun je gelijk even een frisse neus halen als je of lopend of op de fiets naar de Punt gaat, toch mooi meegenomen. Met de auto komen mag natuurlijk ook maar dan mis je de frisse neus in deze toch wel ‘binnen zit dagen’.

Wat wel heel jammer was is dat er niet echt veel leden waren. En die er waren, sorry als ik het mis heb, die waren ruim boven de 60. Kijk maar naar de foto’s. Dit gegeven zou een paar oorzaken kunnen hebben: leden boven een bepaalde leeftijd hebben minder verplichtingen met deze dagen óf moeten we de oorzaak op een heel ander vlak zoeken? Weten jongere leden niet hoe gezellig het op zo’n middag kan zijn en wat een bijzonder sfeertje deze kerstborrel met zich meebrengt?

Afbeelding1.jpg Afbeelding2.jpg


Mede hierdoor is de  beroemde uitspraak van Johan Cruijff voor deze middag zeker ook te gebruiken: “Elk nadeel heb zijn voordeel.” Doordat er minder leden waren dan verwacht kwam Bart heel vaak rond met de meest lekkere feestelijke hapjes. En dat is dan weer een voordeel!

Nieuwjaar 2018

Zo, de kop is er af, we kunnen opnieuw beginnen! De Nieuwjaarsreceptie is redelijk druk bezocht en verliep in een geanimeerde stemming. Het was wel even wennen: al jaren begon de receptie om 15.00 uur met een uurtje later de speech van de voorzitter. Nu moesten we om 14.00 uur al op komen draven en begon de nieuwjaarsrede omstreeks 15.30 uur. Ok, er waren in ieder geval oliebollen en hapjes en we mochten toosten met 2 kleuren champagne.

DSC_8193.jpg

DSC_8192.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Onze voorzitter bracht in een kernachtige speech toch weer veel wederwaardigheden van het afgelopen jaar naar voren en hoopt met ons op weer zo’n actief jaar als het afgelopen jaar is geweest. David is op zich een vriendelijk mens maar toen het over het baggeren ging werd hij zowaar een beetje boos. Hij gaf ons vanuit die boosheid een stemadvies mee voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. 

Er gaat wel allemaal wat veranderen. De redactie van het clubblad wordt deels vernieuwd en op een werkbare sterkte gebracht en uw webmaster wordt vervangen na 13 jaar trouwe dienst. Dat wordt dus ook weer wennen en zal zeker zicht- en leesbaar zijn. Hierbij een nieuwjaarswens van een paar oud-redactieleden: Laat de zittende en de nieuwe communicatie vrijwilligers niet in de kou staan maar bedelf ze onder informatie en fotomateriaal voor publikatie. Laten we er met z’n allen een mooi jaar van maken!

DSC_8189.jpg DSC_8198.jpg

Klik HIER voor een fotoreportage van de Nieuwjaarsreceptie

Terug naar Archief 2018