Service

Toiletten, douches en wasserette

De toiletten en doucheruimten worden 's nachts afgesloten; het nachttoilet blijft echter open. U vindt dit aan de oostzijde van het Botenhuis (5). De code hiervoor is verkrijgbaar bij de havenmeester. In de douches zijn muntautomaten voor de inworp van € 0,50. Een professionele wasmachine en een wasdroger bevinden zich in de sanitairruimte voor dames; munten voor deze machines zijn verkrijgbaar in het Botenhuis.

 

Milieu

Het afval moet in gesloten plastic zakken in de rode containers aangeboden worden. De containers staan op de wal naast de haven (4). Hier is ook een glasbak aanwezig (4) evenals een aparte (grijze) container voor papier en karton (4).

IMG_9869.JPG

Camperserviceplaats

Naast de vuilcontainers is er een loosput voor “grijs” water en een waterinnamepunt voor campers (2,3). U kunt hier eveneens uw chemisch toilet legen in een afgescheiden unit (6).

IMG_1478 maart 2016-2.jpg

Drinkwater

IMG_1477 waterpunt.jpg

 

De regelmatig terugkerende campergast zal het verschil direct opmerken: de watervulslang hoeft niet meer op de grond te liggen. Je moet dan natuurlijk wel, na gebruik, de slang even oprollen!

Hoewel ons drinkwatersysteem door regelmatig spuien voldoet aan de wettelijke vereisten adviseren wij u in verband met de legionella bacterie het water slechts te gebruiken voor het koken, afwassen enz. en het niet te gebruiken als douche- of drinkwater. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid als u het water toch als zodanig gebruikt (2).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PhotoFiltre service.jpg

Haven- en camperreglement

Enkele van de belangrijkste bepalingen uit ons reglement:

Niet toegestaan is:
a) het gebruik van het water uit de slang voor het schoonmaken van schepen of campers;
b) spelevaren of zwemmen in de haven;
c) op de steigers rennen, fietsen, brommen of skaten;
d) in zwemkleding in ons Botenhuis verblijven;
e) huishoudelijk afval deponeren anders dan in de containers op de wal.
f) honden zijn welkom maar zij moeten wel aangelijnd zijn.


Terug naar WV De Merwede
of
Terug naar Camperplaats De Punt