U heeft het natuurlijk al in de agenda staan maar voor alle zekerheid:

12 mei ALV, 20.00 uur in het Botenhuis

De agenda en overige vergaderstukken staan op de website!

 banjer 85 jaar14042017-2.jpg

En dan begint het op 13 mei!

Feestelijke heropening van de camperplaats waar we de afgelopen winter zo hard aan gewerkt hebben. De verplaatsing en herinrichting van de speeltuin en de in gebruikname van het 2de terras aan de rand van de haven. We hebben tussendoor ook nog eens een tiental nieuwe vingerpieren geplaatst. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de vernieuwingen op het gebied van elektronische bewaking, de aanleg van een netwerk en zo meer. Reden genoeg voor een gepast feestje. Nader programma volgt!

Het traditionele Visjes bakken vindt aansluitend plaats op de festiviteiten rond de hier genoemde resultaten van investeringen en noeste inspanning.

Alle feestelijkheden staan in het teken van ons 85-jarig jubileum; reden waarom de leden gratis mogen deelnemen aan het Visjes bakken. Introducees en camperaars betalen € 10,00 p.p., kinderen niet-leden € 5,00 p.p.

Het is wel noodzakelijk dat men zich op tijd opgeeft voor deelname aan het Visjes bakken.

Uiterste inschrijfdatum: 9 mei
Uiterste inschrijfdatum: 9 mei
Uiterste inschrijfdatum: 9 mei

Niet ingeschreven = geen visjes eten!

Aanmelden aan de bar in het Botenhuis of per email (klik HIER) of vul het inschrijfformulier in. Help mee aan een goede organisatie door snel in te schrijven!

Graag tot ziens op 12 en/of 13 mei!

Het Bestuur en
de Evenementencommissie

Terug naar WV De Merwede